Veenstra scoort met Giant

Mechanisatiebedrijf Veenstra scoort met Giant Kniklader

Zaterdag 11 oktober leverde vertegenwoordiger Koos Rijskamp van mechanisatiebedrijf Veenstra uit Bakkeveen voor de vierde achtereenvolgende keer een Giant Kniklader af bij KKS Beheer BV in Hoogersmilde.

Vijf jaar geleden begon Veenstra mechanisatiebedrijf met de verkoop van de kniklader van het merk Giant. Het werd een groot succes, het verkoopgebied ligt in de drie noordelijke provincies en een gedeelte van Overijssel tot aan Zwolle.

De Giant Kniklader heeft door zijn korte draaicirkel en compact formaat een veelvoud aan gebruiksmogelijkheden. Volgens directeur Koers worden de Giant Knikladers bij zijn bedrijf geregeld ingezet voor de bevoorrading van de grote machines bij het aanleggen van fiets-, wandelpaden en landbouwprojecten.

Op verzoek van de directie zijn de Giant Knikladers in de rode kleuren van de firma Koers aangeleverd.

Geplaatst in: Veenstra

Geef een reactie