Hannekemaaiers wandelen weer!!!!!

Hannekemaaiers starten in 2015 bij het Woudagemaal
Op donderdag 28 mei 2015 vertrekken de stoere wandelaars in de buurt van Lemmer voor een driedaagse wandeltocht van 100 kilometer naar Bakkeveen. De zevende editie van deze tocht loopt door het prachtige stroomdal van de Linde en de Tjonger.
Via de schilderachtige haven van Lemmer, alwaar in de zeventiende eeuw groepen Hannekemaaiers per kof de overtocht naar Amsterdam maakten, loopt men naar Ossenzijl. Hier wordt overnacht aan de rand van het Nationaal Park Weerribben-Wieden. Vandaar wordt de volgende dag koers gezet naar Oldeberkoop, alwaar een mooie boerderij aan de rivier de Linde voor onderdak zorgt. De laatste etappe naar het Poepekrûs in Bakkeveen volgt de hoge zandruggen.
Wanneer: 28, 29 en 30 mei 2015 Waar: Lemmer – Bakkeveen 100 km Wie: maximaal 60 deelnemers
Inschrijven: kan vanaf nu tot 1 februari 2015 en vol is vol.

 

Inlichtingen en opgave bij Sjoukje Fokkema, Houtwal 6, 9243 KC Bakkeveen

0516 542586[email protected].

 

Kosten:

200 euro “All in”: Inclusief vervoer van Bakkeveen naar Lemmer + inschrijfgeld + routebeschrijving + 2 overnachtingen + 2x ontbijt, 2x lunch en 2x diner (alleen lunchpakket voor de eerste dag zelf meenemen).

60 euro “Zelf support”: Inclusief vervoer van Bakkeveen naar Lemmer + inschrijfgeld + routebeschrijving + thuis slapen (vervoer verder zelf regelen).

De Hannekemaaierscommissie Bakkeveen rekent weer op een gezellige groep wandelaars.

De Hannekemaaiers zijn nu ook te volgen op facebook en twitter

Geplaatst in: Hannekemaaiers (wandelevenement)

Geef een reactie