2e Strukton Survivalrun

Op 13 september 2014 zal de tweede editie van de Strukton Survivalrun Bakkeveen plaatsvinden. Zoals we gewend zijn van Stichting Survival Bakkeveen, zal er groots uitgepakt worden om van dit evenement weer een onvergetelijke gebeurtenis te maken.

Kleinschalig beginnen is niet iets wat Survival Bakkeveen hoog in het vaandel heeft staan. De eerste survivalrun, die een jaar geleden plaatsvond,  was al vrij snel volgeboekt en kende met 468 deelnemers uit zowel binnen- als buitenland een zeer uitgebreid startersveld. Om dit allemaal in goede banen te leiden werd een groep van ruim 120 vrijwilligers opgetrommeld, wat ervoor zorgde dat de Survivalclub de Zilveren Turf in de wacht sleepte!

Wat is er nou fijner dan het Bakkeveense bos voor sportieve/recreatieve doeleinden te gebruiken? Niet bijzonder veel! Van dit gegeven maakt Survival Bakkeveen, in samenwerking met de natuurorganisaties, handig gebruik door een omvangrijke groep fanatiekelingen los te laten in de lokale natuur!

Startbewijzen voor de run van 2014 vonden daarom ook gretig aftrek. Binnen afzienbare tijd was de deelnemerslijst alweer vol, ditmaal met 730 inschrijvingen. Deze snelle groei zou niet gerealiseerd kunnen zijn door de strakke organisatie en het mooie en uitdagende parcours waarop de deelnemers zich dolgraag opnieuw zullen willen begeven. Vanzelfsprekend zal dit parcours aangepast en uitgebreid worden, waardoor de deelnemer weer een totaal nieuwe ervaring zal beleven!

Wat wel hetzelfde zal zijn als vorig jaar is de intense inspanning die af te lezen zal zijn uit de grimas van iedere deelnemer. We nodigen u dan ook van harte dit te aanschouwen langs het parcours dat zal starten en eindigen bij Recreatiecentrum Dûndelle, alwaar uitstekende faciliteiten aanwezig zijn voor een spreekwoordelijk bakje koffie. Dit geldt tevens voor de Slotplaats, die tevens gepasseerd gaat worden door de deelnemers! Het parcours leent zich uitstekend voor supporters die de moeite willen nemen om de heldhaftige deelnemers te ondersteunen door middel van gebaren en positieve feedback!

We hopen u te mogen begroeten op zaterdag 13 september. De start is vanaf 10.00 !

Kijk voor meer informatie op www.survivalrunbakkeveen.nl.

Geplaatst in: Survival

Geef een reactie