SDM succesvol op WK hiphop

Demoteam Pressplay tiende van de wereld op WK hiphop in Glasgow

Demoteam Pressplay van sport- en dansschool SDM vloog op donderdag 21 augustus naar Glasgow in Schotland om daar deel te nemen aan het WK hiphop.

De vijftien dames van Pressplay, woonachtig in zowel Friesland als Groningen, keken van tevoren erg uit naar dit internationale evenement en hebben hiervoor diverse voorrondes moeten afleggen.

Finales
De pre-finales werden vrijdag 22 en zaterdag 23 gehouden in de grandioze expositie en concerthal SECC (Scottisch Exhibition and Conference Centre) in Glasgow. Zaterdag 23 augustus kreeg het dansteam te horen dat ze door waren naar de grote finale op zondag. Dit resultaat werd uitzinnig gevierd door het voltallige team en was voor iedereen al een grote beloning voor het harde trainen van het afgelopen seizoen!

Van de 22 internationale teams is Pressplay uiteindelijk tiende geworden.

,,We gaan morgen met opgeheven hoofd naar huis en zijn mega trots op het feit dat we team Nederland op de wereldkaart hebben gezet!”, aldus de veertien uitzinnige Friese en Groningse danseressen, die naar eigen zeggen een ‘mooi en bijzonder avontuur’ hebben beleefd in Schotland. ”We hadden van tevoren nooit mogen dromen dat we in de top 10 van de wereld terecht zouden komen.”

Het EK/WK-team Pressplay: Femke Poortvliet, Lutske Veenstra, Shanna Visser, Aline de Vries, José van Gijssel, Jolanda Venema, Aniek Maat, Coby Notenbomer, Amarens van Breden, Attie Gorter, Astrid de Ruijter, Erné Veenstra, Annet Smeding, Grytsje de Jong. Coach: Marieke de Jong

Nieuw seizoen SDM
Bij Sport- en dansschool SDM hebben ze inmiddels de slippers alweer ingeruild voor sportschoenen. Hoogtijd om afscheid te nemen van het luie vakantiezweet. Het lesrooster voor volwassenen biedt een uitgebreide keuze aan lessen als Yoga, TotalBody, Bodypump, BodyShape, Hardlopen, Pilates, Lyrical/modern en Streetdance volw. Het diverse aanbod is in elk geval géén excuus om het voornemen om (meer) te sporten uit te stellen.

Start reguliere danslessen
De reguliere danslessen van het nieuwe seizoen starten ivm de workshops en audities vanaf 1 september. De lesroosters van de danslessen voor het nieuwe seizoen 2014-2015 worden week 35 gepubliceerd!

Contact
Alle mensen zijn bij alle lessen van harte welkom voor een gratis proefles. Meer informatie over de lessen en/of andere informatie is te vinden op de website: www.s-d-m.nl Je kunt ook contact opnemen met Marieke of Grytsje de Jong via de e-mail [email protected] of via telefoonnummer: 06-23604423

Geplaatst in: Sportverenigingen

2 reacties op “SDM succesvol op WK hiphop

  1. Sofie zegt:

    Wat geweldig goed!!! gefeliciteerd dames!

  2. Aagje de vries zegt:

    SUPERRRRR!!!

Geef een reactie