Vlooienmarkt 19 juli 2014

de voorspelling voor 19 juli 2014 zou eigenlijk een beetje gaan lijken op die van 18 augustus 2012 (ja want we houden alles bij in ons archief):

citaat verslag van toen: “begin van de week leek het mooi weer te worden: droog, zonnig en een beetje warm. de 30 graden zou op de thermometer komen. En dat werd het zaterdag ook….gelukkig is de markt om 13.00 uur afgelopen.” einde citaat.

Alsof we het verslag van 19 juli toen al gemaakt hadden. Met dit verschil toen waren er 352 standhouders en nu 372…..

Veel meer is er over deze markt eigenlijk niet te vertellen, het motto was kalm aan dan breekt het lijntje niet. Wel vermeldenswaardig is dat de standhouders in de schaduw duidelijk tevredener waren dan diegene die in de zon stonden.

een klein foto verslag:

Geplaatst in: vlooienmarkt_2014, Vlooienmarkten

Geef een reactie