Vlooienmarkt 05 juli 2014

Begin van het artikel dat deze week in de woudklank zal staan. en nu al op www.dewoudklank.nl te vinden is

“Het was lange tijd onzeker of het een geslaagde markt zou worden: de weersverwachtingen waren niet erg positief. Zaterdagochtend in alle vroegte, nog ver voor vijf uur, bleken ondanks de vlekjes op de buienradar al vijftig standhouders aanwezig te zijn. Normaal gesproken komt daarna een constante stroom standhouders naar Bakkeveen gereden. Deze markt bleef het nog wat rustig. Pas tegen zes uur in de ochtend werd het drukker. Iedereen had blijkbaar toch nog even het weer afgewacht en de wekker wat later gezet.”

lees meer in de krant of op de site van De Woudklank

Hier onder de vertrouwde eigen fotoreportage

Geplaatst in: vlooienmarkt_2014, Vlooienmarkten

8 reacties op “Vlooienmarkt 05 juli 2014

 1. Hans Meilink zegt:

  Bakkeveen is naar mijn mening de gezelligste markt in deze regio en fantastische medewerkers die ook een pluim verdienen

  H. Meilink

 2. Johan Hoekstra zegt:

  Bakkeveen is absoluut de leukste en drukst bezochte buitenmarkt van het Noorden, perfecte organisatie, vriendelijke medewerkers. Vroeger had Makkinga de naam, maar dat was vroeger……. Vooral de foto’s en het commentaar is erg leuk. We hebben zelf nog nooit op de foto gestaan, maar ach er komen nog diverse markten, dus wie weet. Veel succes bij de komende markten!!

 3. marian paize zegt:

  Wat een leuke markt! Voor mij was het een primeur. Voor t eerst mee gedaan, en dik en dik tevreden over de omzet. Ik was alleen en kon het bij tijden amper bijhouden!!
  Niet alleen kom ik zelf terug, maar zal de markt ook zeker aanbevelen bij vrienden en kennissen. Het absoluut positieve vind ik dat de markt ook betaalbaar is.
  Als je rommelmarktspulletjes verkoopt, waarop je je marges bescheiden houdt en je zou ook veel standgeld moeten betalen (en bedragen van rond de E 25 voor een grondplaats worden elders ook gevraagd) is dat niet meer interessant.
  Leuk ook om foto s te maken en te publiceren. Dikke pluim!

 4. Nienke zegt:

  Waardeloze markt, allemaal troep uit de kraam en peuterkamers.
  Veel dikke rokende wijven achter de kraampjes, “wat mot je joch” met peuk in de mond.
  En ze stinken een uur in de wind. Vraag mij af hoe vaak ze zich verschonen. En daar moet ik kinderkleding van kopen?…ieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.

  • Gurbe zegt:

   Sorry , maar was jij dat met die sigaar in je B en dat remspoor in je slip ?
   en als ik het goed gezien heb had je ook vlecht touw onder je armen Nienke ?

  • Marty zegt:

   Misschien je ogen even laten nakijken.
   Beledigingen van jouw soort past echt niet ..
   wat dacht je van jezelf met deze taal…ongehoord.

  • Eva zegt:

   Niet op deze onterechte opmerking reageren, we zijn het eens met elkaar dat er veel mensen naar deze markt komen dus dat bewijst het tegenovergestelde, een topmarkt!

Geef een reactie