Foto’s KNVB Voetbaldagen vrijdag.

De KNVB voetbaldagen in Bakkeveen zit er voor 2014 weer op. De 5 dagen zijn voorbij gevlogen. Dit jaar geen tweede week voor de 12 t/m 15 jarigen, volgens de KNVB zouden er te weinig aanmeldingen zijn. Dit was toch wel even een teleurstelling voor degenen die zich al hadden aangemeld. Daar kwam nog bij dat de KNVB in de toekomst niet meer de voetbaldagen wil gaan organiseren. Dit heeft er mee te maken dat er steeds meer concurrentie is met verenigingen die zelf de organisatie op zich nemen.

 

De KNVB heeft 29 jaar lang deze voetbaldagen weten te organiseren, waar dan ook duizenden kinderen van hebben genoten en zeker ook wat van hebben geleerd.
In Bakkeveen zijn er 14 jaar KNVB voetbaldagen geweest, waar de voetbalvereniging van Bakkeveen ook erg trots op is.

Is het nu dan helemaal definitief afgelopen? Nee, dat ook nog niet! Voetbalvereniging Bakkeveen wil graag doorgaan met de voetbaldagen in Bakkeveen. Hoe dit gaat verlopen is nog niet helemaal bekend, maar op de website van vvbakkeveen.nl zal de nodige informatie worden verstrekt. Ook Jan van Driel, voorzitter van KNVB-district Noord, heeft vrijdag bij de afsluiting bekend gemaakt dat ze wel ondersteuning willen verlenen aan de verenigingen. Dit kan zijn in trainers, materiaal en dergelijke.

 

Op vrijdagochtend werd de laatste training gegeven, deze werd in een ontspannen sfeer afgesloten. ‘s Middags werd er afgesloten met finales van de penaltybokaal, shoot-out en de schotkracht test. Daarna volgde de prijsuitreiking en de algehele afsluiting.

Hieronder een foto impressie, gemaakt door Martijn van der Vaart. Als er nog mensen zijn die foto’s willen bestellen, dan kan dat hier. ( de fotomappen kunnen nog worden aangevuld )

Geplaatst in: KNVB-voetbalweken, Voetbal

Geef een reactie