Baas mist kat

Sinds maandag 30 juni zijn wij onze grijs-witte poes Yara kwijt. Waarschijnlijk is ze gaan struinen in het bos of ergens in jullie achtertuin of schuurtjes.

Heeft iemand haar gezien? Zo ja, dan horen we dat heel erg graag!

Arie en Ria Liebe
Lange Singel 29
[email protected]
0516 542 552

Geplaatst in: Oproepen

12 reacties op “Baas mist kat

 1. Esther zegt:

  Ik heb wel zoiets zien lopen bij ons op de tsjerkewal, dat was woensdagavond. Het viel me op omdat ik deze kat nog niet eerder had gezien…. Ik hou m’n ogen open!

 2. Jelte zegt:

  Als ik zo in het dorp hoor zijn er meerdere katten zoek in Bakkeveen .
  toeval of ?

  • Johan zegt:

   Nee, een onvoorzien voorval denk ik ;)

  • LP zegt:

   Zwoele avonden, heel veel muizen en vuurwerk na het winnen van Nederland. Ideale omstandigheden voor een kat om er even een paar daagjes er tussenuit te gaan, Maar vaak komt de kat terug en wordt het niet op de site gezet, dat is jammer.

 3. Ria zegt:

  Onze Yara is nog steeds niet terug. Wij beloven dat als we haar terug hebben dat dit wordt gemeld. Ik ben heel blij dat deze oproepen gelezen worden en hoop van ganse harte dat we haar terug krijgen!

 4. Freek zegt:

  Volgens mij vandaag eind van de ook gezien aan de Tsjerkewal in de vaartwal ter hoogte van ’t Brechje ongeveer. Wel wat magerder dan op de foto maar dezelfde tekeningen.

  • Ria zegt:

   Ik heb al een paar keer in de avond gekeken maar niets gezien. Is het ook mogelijk om hem te vangen als je haar weer ziet? Als je mij dan belt kom ik kijken of het Yara is. Mocht het een andere kat zijn dan breng ik hem weer terug naar de vind plaats.

 5. Ria zegt:

  Beste mensen,

  vannacht heeft onze poes zich weer thuis gemeld.
  Wij blij. Poes ook erg blij. Ze zag er prima uit.
  Eind goed, al goed!!
  Dank voor iedereen die naar haar uitgekeken heeft!!!

  Ria Liebe

Geef een reactie