SDM familievoorstelling

SDM brengt familievoorstelling LEEF! in MartiniPlaza

Groningen-  Vrijdag 27 en zaterdag 28 juni presenteren de dansers van sport- en dansschool SDM in het MartiniPlaza theater in Groningen de familievoorstelling ‘LEEF!’ waarin alle grote en kleine kwesties uit het leven voorbij komen. Ieder jaar organiseert sport- en dansschool SDM – ter afsluiting van het dansseizoen- een grote eindshow voor en door haar dansleden. Alle ca. 800 dansers van de verschillende leslocaties doen hieraan mee. De voorstelling van 2014 legt een accent op belevenissen uit het leven die ons bewust en onbewust (zijn) overkomen en/of het gevolg zijn van deze gebeurtenissen. Bezoekers van de voorstelling stappen in een achtbaan en zullen kennismaken met een verscheidenheid aan -soms schrijnende en absurde- contrasten waaruit het leven bestaat. In een twee uur durende dansvoorstelling, proberen de dansers samen met het publiek hoofd- en bijzaken te onderscheiden. Een zoektocht die gecompliceerder is dan het lijkt. Of toch niet? Voor alle dansers van SDM is er een exclusieve Early Bird voorverkoop georganiseerd. De reguliere kaartverkoop (ook voor niet-leden) start donderdag 5 juni om 18.00 uur via de website: www.s-d-m.nl
De dansvoorstelling LEEF! wordt drie keer opgevoerd:
Vrijdag 27 juni: 19.45 – 22.15 uur
Zaterdag 28 juni: 14.30 – 17.00 uur
Zaterdag 28 juni: 19.45 – 22.15 uur

Kaartjes kosten 10 euro per stuk en zijn online verkrijgbaar via: www.s-d-m.nl

 

Geplaatst in: Sportverenigingen

Geef een reactie