Impressie vlooienmarkt 21 juni

Onze vaste fotograaf was weer eens een weekendje wandelen (en hoe !).

Daarom (helaas wat vertraagd) een paar losse shots van de markt.

Deze markt op de langste dag van 2014 gaf niet het mooiste weer. De hele week al last van Noordwesten wind met Noordzee bewolking en weinig zon. De laatste dagen ook steeds wat meer motregen. We dachten dat het zaterdag wel droog zou blijven. ’s Ochtends rond 4 uur toch al wat grijze vlakjes op de radar. Af en toe een paar druppeltjes regen. Iets na 6 uur wat steviger regen. Normaal gesproken gaat iedereen meteen uitpakken bij aankomst, maar nu bleef men lekker in de auto zitten: wachten tot het droog werd.

Het blijft aanmerkelijk rustiger deze markt: normaal gesproken is deze van de 4 mid-maand markten toch al de minst drukke. In totaal zijn er 316 standhouders (en 3 die door de regen vroegtijdig vertrokken zijn). De 316 is een record voor de mid-juni markten, maar wel het laagste aantal van 2014.

Rond 10 uur regent het eventjes stevig. Dit heeft wel een dip in de publieke belangstelling gegeven. Gelukkig bleef het hierna droog, waardoor er toen weer vrolijke gezichten bij een ieder waren waar te nemen en her en der de oranje kleuren te voorschijn kwamen….

 

Geplaatst in: Algemeen, vlooienmarkt_2014

Geef een reactie