foto-impressie Sc-Heerenveen – Regioteam

VOETBALWEDSTRIJD HEERENVEEN-BAKKEVEEN REGIOTEAM
PROMOTIE VOOR AMATEURSPORT  

Een groot aantal toeschouwers heeft, afgelopen  zaterdagmiddag  28 juni 2014, genoten  van de voetbal wedstrijd tussen Sc.  Heerenveen en  een regioteam bestaande uit spelers van de amateur clubs,  v.v. Bakkeveen, s.v. Oerterp  en v.v.  ODV uit Wijnjewoude.  De accommodatie en sfeer deden  denken aan een wedstrijd van de wereldkampioenschappen die momenteel plaats vindt in Brazilie.

De spelers gingen het veld op onder begeleiding van een aantal jeugdspelers. Voorafgaand aan de wedstrijd werd het Fries Volkslied gezongen door de uit regio afkomstige Nederlandse topacteur Tim Douwsma. In een aantrekkelijke en sportieve wedstrijd won Heerenveen met 9-0 van de amateurs. De enige goal van Bakkeveen belandde jammerlijk genoeg in eigen doel.

De nieuwe trainer van Sc. Heerenveen, Dwight Lodeweges, was na afloop redelijk tevreden over het vertoonde spel van zijn club. Heereveen is bezig met het invoeren van  een nieuwe speelwijze wat de nodige tijd vraagt. Het was pas  hun tweede oefenwedstrijd.

Na afloop maakten veel  jeugdige toeschouwers van de gelegenheid gebruik om met hun favoriete speler op de foto te komen en een handtekening te bemachtigen.  Dit gold ook voor de kennismaking met de mateloos populaire artiest Tim Douwsma.

Geplaatst in: Voetbal

Geef een reactie