Eerste training van het regioteam, dat het op mag nemen tegen SC Heerenveen.

Gisteravond is de eerste training van het regioteam geweest, dat het op zaterdag 28 juni mag opnemen tegen SC Heerenveen.

Het regioteam bestaat uit 5 spelers van v.v. ODV en 5 spelers van v.v. Oerterp en voor de rest wordt de selectie aangevuld door spelers van v.v. Bakkeveen.

Het zal hoogst waarschijnlijk een ongelijke strijd worden, want zoals de meesten wel weten is SC Heerenveen dit seizoen als 5de geëindigd in de Eredivisie. Waar v.v. Oerterp als 7de is geëindigd in de 3e Klasse A zondag Noord en Bakkeveen als 8ste en ODV als 11de in de 4e Klasse B zondag Noord.

Voordat de warming-up begon is het nog even kennis maken, voor zover dat nodig is, want de meeste spelers kennen elkaar natuurlijk wel. Op de training was iedereen gemotiveerd en werd er dan ook in een lekker tempo getraind onder leiding van Björn Schilder.

Tijdens de training zijn er verschillende oefenvormen toegepast om zo de spelersgroep aan elkaar te laten wennen en is de training afgesloten met een partijtje. Na ongeveer 1,5 uur zat de eerste training er al weer op.

De wedstrijd tegen SC Heerenveen wordt gespeeld op het sportpark in Bakkeveen aanvang 16.00 uur.

 

 

 

 

Geplaatst in: Voetbal

Geef een reactie