Ballonvaart ….. woensdag a.s.

Maandag 30 juni:  Er is opnieuw gepland en van de 22 deelnemers  kunnen er woensdagavond 16 personen. Dat betekent 2 ballonnen. Deelnemers hebben inmiddels per email of telefonisch bericht gehad.

Verzamelen woensdagavond 2 juli om 19:30 uur op het terras van café De Brink (centrum Bakkeveen, kan niet missen). Daarna vertrekken we naar de opstijglocatie (die tot het laatste moment onbekend blijft, omdat we afhankelijk van de windrichting over het dorp Bakkeveen willen varen). Landingsplaats is vanzelfsprekend ook onbekend. Met auto’s gaan we terug naar Bakkeveen.

tot woensdagavond
Jan van Dalen

 

Zondag 29 juni:
Helaas; het weer is niet goed genoeg om een leuke ballonvaart te organiseren vanavond. Er zal te veel wind blijven staan vanavond. Er is kans op een bui tot in de avond èn de kans is groot dat het heiig wordt (of laaghangende bewolking). Dus minder goede zichten met een grauwe noordelijke wind.

Dat betekent dat opnieuw moet worden gepland.

Ik probeer deze week toch iedereen de lucht in te krijgen, want anders zijn de eersten al met vakantie. In totaal 22 personen.

  • Woensdagavond 2 juli: voorkeursavond. Alle luchtballonnen zijn dan nog beschikbaar –> 22 personen.
  • Donderdagavond 3 juli: 1 luchtballon (10 personen)
  • Vrijdagavond 4 juli: 1 luchtballon (10 personen)

Voor elke avond geldt: rond uiterlijk 19:30 uur verzamelen op terras van De Brink in centrum Bakkeveen.

Kunnen jullie mij mailen wanneer je kunt? Ik hoop dat jullie allemaal 2 juli kunnen, dan gaan we in grote groep. De weersvooruitzichten voor woensdag zijn momenteel erg goed !

Email: [email protected]   Kun je echt niet op 2 juli, dan aangeven wanneer je wel kunt (ook als je nu al wat langer op vakantie gaat).

in afwachting,

Jan van Dalen

Geplaatst in: Ballonvaarten

Geef een reactie