Plaza De Kolk reikt cheque uit

Plaza De Kolk reikt samen met collega-ondernemers een cheque van € 18.000 uit aan Villa Pardoes

Plaza Food For All doneert € 18.000 aan Villa Pardoes. De uitreiking van de cheque vond plaats op 19 mei, tijdens de landelijke Plazadag. Onder grote belangstelling werd op deze dag een cheque met het prachtige bedrag van 18.000 euro overhandigd aan Pardoes, de mascotte van de stichting en Peter Persoon, directeur van Villa Pardoes.

Villa Pardoes biedt gezinnen met een ernstig, mogelijk levensbedreigend ziek kind een onvergetelijke gratis vakantie. Een week lang even geen gedokter, maar samen met familie de mooiste avonturen beleven. Villa Pardoes bestaat uit acht ruime vakantiewoningen, aan elkaar geschakeld rondom een grote centrale ruimte. Kinderen kunnen er in een veilige en kleurrijke omgeving spelen. Ouders ontmoeten er lotgenoten. Ze kunnen er hun verhaal vertellen en ervaringen delen, soms tot laat in de avond.

Plaza steunt Villa Pardoes door van elke verkochte Kidsbox een deel van de opbrengst te doneren aan de stichting. Dit resulteerde in het fantastische bedrag van 18.000 euro. “Hiermee kunnen we maar liefst 9 gezinnen een week lang onbekommerd laten genieten in ons sprookjesachtig vakantieverblijf,” vertelt Peter Persoon, directeur van Villa Pardoes.

 

Plaza De Kolk steunt Villa Pardoes al meer dan 15 jaar. “Dit doen we niet alleen door het doneren van een deel van de opbrengst van onze kidsboxen, maar ook door het werven van donateurs in onze cafetaria,” aldus Jan Douwsma van Plaza De Kolk. “Jonge gezinnen, in de bloei van hun leven, maken een belangrijk deel uit van onze klantenkring. Helaas zijn er ook gezinnen met een ernstig ziek kind. Wij willen graag iets voor deze gezinnen betekenen door hen van een onvergetelijke vakantie te laten genieten.”

Geplaatst in: Snackbar De Kolk

2 reacties op “Plaza De Kolk reikt cheque uit

  1. Annie zegt:

    Villa Pardoes natuurlijk van harte gelukgewenst met dit geweldige bedrag.En Snackbar de Kolk…….Super!!

  2. a;bert zegt:

    Het Douwsma plein is nu ook voor goede doelen in gebruik.

Geef een reactie