SDM behaalt 16 bekers

SDM BEHAALT 16 BEKERS IN 1 WEDSTRIJD
Na de eerder behaalde successen bij o.a. de voorrondes van het NNKS (Noord Nederlandse Kampioenschappen Streetdance/Showdance) en diverse ‘losse’ regionale en nationale wedstrijden, viel SDM het afgelopen weekend opnieuw in de prijzen met haar wedstrijdteams bij de laatste voorronde van het NNKS op Urk. SDM deed met achtien teams mee en heeft in totaal zestien bekers binnengehaald, waarvan maar liefst negen in de top drie!

In totaal hebben alle wedstrijdteams van SDM voldoende punten behaald om deel te nemen aan de Noord Nederlandse Kampioenschappen die op zaterdag 24 mei worden gehouden in Sportcentrum Leek.

Nederlands Kampioenschappen
Zondag 6 april wist het oudste demoteam van SDM ‘Pressplay’ een tweede plaats te bemachtigen op de Nederlands Kampioenschappen van de UDO Hiphopbond. Met deze tweede plaats is het team nogmaals geplaatst voor het EK in Duitsland en het WK in Glasgow. Het demoteam is druk bezig om geld in te zamelen om deelname aan het EK en WK mogelijk te maken. Sponsors kunnen contact opnemen met het dansteam via: [email protected]

SDM eindshow 2014 in MartiniPlaza
Naast de specifieke wedstrijdtrainingen én de organisatie van de Noord Nederlaandse Kampioenschappen zaterdag 24 mei in Leek, zijn de 19  docenten van SDM inmiddels begonnen met de voorbereidingen voor de jaarlijkse SDM eindshows die vrijdag 27 en zaterdag 28 juni georganiseerd worden in MartiniPlaza in Groningen. De theaterproductie die SDM op de planken brengt wordt driemaal opgevoerd onder de naam ‘LEEF!’ In de zaal van de schouwburg zijn ruim 1.500 zitplaatsen en de reguliere (online) kaartverkoop voor de SDM eindshows gaat begin juni van start via de website van SDM: www.s-d-m.nl Voor alle leden wordt er een speciale early bird voorverkoop georganiseerd.

Geplaatst in: Sportverenigingen

Geef een reactie