Gevraagd: iemand die goed kan typen

Op zaterdag 10 mei wordt de 3 Provincien Wandeltocht gehouden. Start en finish is weer in Bakkeveen bij Dundelle.

Deelnemers kunnen zich voor-inschrijven via www.3wandel.nl . Bij die inschrijving geven ze ook hun emailadres op, betalen ze, geven ze op welke afstand ze lopen en geven ze aan of ze een medaille willen.

Dit voor-inschrijven kan tot 3 mei (maar misschien kunnen we die datum nog iets naar achteren schuiven).

Daarna schrijft men zich in bij de start; dat is meestal de meerderheid van de deelnemers. We willen graag de emailadressen en andere gegevens van de deelnemers digitaal beschikbaar hebben (voorzover men aanvinkt dat dat mag).

Nu is onze vraag: wie wil en kan op zaterdag 10 mei (en een paar dagen daarna) al die gegevens voor ons overtypen in een excell spreadsheet.

In principe is alles voor de 3 Prov. Wandeltocht vrijwilligerswerk. Maar toch is het ons wel wat waard om dit voor elkaar te krijgen. Dus als je een vergoeding wenst voor een nader overeen te komen goed doel, is dat onze tweede keus.
Derde keus is dat je er zelf voor betaald wordt.

Aanmelding en info via [email protected]  of bel met Jan van Dalen (0611005893)

 

 

Geplaatst in: Oproepen

Geef een reactie