SDM start Loopclinics

MAANDAG 7 APRIL START  LOOPCLINICS BAKKEVEEN

Motiveert het mooie weer je om naar buiten te gaan? Vanaf ma 7 april kan je weer loopclinics volgen bij SDM! Waar? Op één van de mooiste plekjes van Friesland, namelijk het prachtige bos van Bakkeveen! Je kunt je inschrijven voor twee verschillende groepen: een beginnersgroep en een gevorderdengroep. De cursusperiode loopt tot de herfstvakantie.

Deze speciale looptraining is een unieke ervaring om je eigen fysieke grenzen op te zoeken/verleggen. In de looptraining van 50 minuten worden de (basis)technieken van het lopen behandeld en zul je versteld staan hoe snel je (met een groepje i.p.v. individueel) al resultaat boekt. Het lopen wordt afgewisseld met een aantal bijbehorende spierversterkende-oefeningen.

Daarnaast wordt er toegewerkt naar loopevenementen zoals bijv. de 3MIJL in Marum en de 4MIJL (6,437 km) in Groningen. Uiteraard ben je tot niets verplicht en kan je ook alleen de trainingen volgen. De looptrainingen vinden bijna altijd plaats  in de bossen van Bakkeveen, mits anders afgesproken.

Basis loopgroep (beginners)
De (basis) loopgroep is voor iedereen ( jong en oud, dik en dun, mannen en vrouwen) die deze uitdaging met zichzelf aan durven te gaan. Een basisconditie is niet nodig, wel de wil om lekker intensief bezig te zijn.
Maandag 18.00 – 18.50 uur

Gevorderde loopgroep
De gevorderde loopgroep is voor iedereen die ca. 30 minuten onafgebroken kan joggen.
Maandag 19.00 – 19.50 uur

Vereisten voor deelname:
– zorg voor goede (hard)loopschoenen, laat je informeren bij een sportzaak
– zorg voor een drinkfles/bidon (en denk aan een opbergmogelijkheid als een buideltas of (loop)gordelhouder)

Tarieven
Voor leden van SDM* zit het bij het abonnement inbegrepen. Niet-leden kunnen zich voor € 89,- inschrijven voor deze cursus.

Opgave en meer info? Stuur een mailtje naar [email protected] of kijk op de website: www.s-d-m.nl

*Leden van SDM met een abonnement voor groepslessen

Geplaatst in: Sportverenigingen

Geef een reactie