Poll: Heb jij Windows XP als besturingssysteem?

Heb jij Windows XP als besturingssysteem?

 • Nee, Windows 7 (35%, 34 stemmen)
 • Nee, Windows 8 (31%, 30 stemmen)
 • Ja (24%, 24 stemmen)
 • Ik zou het niet weten (6%, 6 stemmen)
 • Nee, Linux (2%, 2 stemmen)
 • Nee, Mac OSX (2%, 2 stemmen)

Totaal aantal stemmen: 98
Reageren? Klik op de vraag.

Laden ... Laden ...

Toelichting:
Windows XP krijgt na 8 april geen automatische beveiligingsupdates meer van Microsoft. Computers, die op dit besturingssysteem draaien, zijn dan kwetsbaarder voor virussen en andere internetbedreigingen. XP gebruikers moeten zo snel mogelijk overstappen of een andere, geheel nieuwe computer aanschaffen.
Welk besturingssysteem heb jij?


De uitslag van de vorige poll:

Hoe kom jij aan je boeken?

 • Ik koop ze (47%, 37 stemmen)
 • Ik lees nooit een boek (22%, 17 stemmen)
 • Kopen en van de bibliotheek (19%, 15 stemmen)
 • Van de bibliotheek (13%, 10 stemmen)

Totaal aantal stemmen: 79
Reageren? Klik op de vraag.

Laden ... Laden ...

Geplaatst in: Opmerkelijk

1 reactie op “Poll: Heb jij Windows XP als besturingssysteem?

 1. Johan zegt:

  Uhh, beperkte keuze, ik heb meer dan 1 apparaat . Op mijn laptop heb ik nog wel XP, mijn desktop draait op 7. Win8 vind ik helemaal niks, dus op m’n desktop, gekocht in november vorig jaar, geen win8. Ik kan dus niet de poll invullen

Geef een reactie