NL doet: schoonmaken de Brink

Zaterdag 22 maart gaan we in het kader van NL doet de Brink schoonmaken. We beginnen om 9.30 uur. Er hebben zich al enkele vrijwilligers aangemeld om dit samen met een aantal bestuursleden van Plaatselijk Belang uit te voeren. Naast schoonmaken willen we ook de bloembakken leegmaken en verwijderen. Hiervoor in de plaats worden binnenkort nieuwe bloembakken geplaatst. Verder gaan we het verfwerk rondom de sluis nalopen. De slechte plekken moeten geschuurd worden en als het weer het toelaat kan er ook geschilderd worden. Het is de bedoeling om alleen ’s ochtends hiermee bezig te zijn. Wilt u zaterdag ook  komen helpen dan kunt u zich aanmelden via een van de bestuursleden van Plaatselijk Belang of via NLdoet.nl.

Geplaatst in: Plaatselijk Belang

Geef een reactie