NL-Doet : Nivonhuis (extra foto’s)

Leerlingen AOCTerra VMBO groen Oldekerk & Natuurvriendenhuis Allardsoog werken samen tijdens NLDoet.

Een-West/Bakkeveen, Tijdens de NLDoet vrijwilligersdagen heeft een groepje leerlingen van het VMBO groen uit Oldekerk vrijdag 21 maart de handen flink uit de mouwen gestoken. Ondanks de regen hebben zij er mede voor gezorgd dat het toegangspad en de vijver van het Natuurvriendenhuis Allardsoog er weer verzorgd uitziet. Dankzij een gift van het Oranje Fonds kon het pad vernieuwd worden.

Zaterdag 22 maart hebben de overige vrijwilligers de voortuin en de binnentuinen aangepakt.

Dankzij al deze vrijwilligers is er een mooi begin gemaakt om van de tuin weer een plaatje te maken. Het Natuurvriendenhuis Allardsoog wil dan ook iedereen bedanken die in welke vorm dan ook geholpen heeft tijdens de landelijke vrijwilligersdag NLDoet.

 

Geplaatst in: NIVON Allardsoog

Geef een reactie