Valentijnsdag bij Hair&Beauty

14 februari is het alweer zover: Valentijnsdag! De dag om je geliefde eens lekker te verwennen. Speciaal voor deze dag hebben we een heerlijke verwen behandeling samengesteld. Super leuk en origineel om iemand cadeau te geven, maar misschien ook wel lekker om zelf van te genieten.

Valentijn verwenbehandeling:

  • Reiniging
  • Diepte reiniging
  • Chocolade masker
  • Heerlijke massage
  • Dag verzorging

Nu Valentijns aanbieding €27,99! (deze actie is geldig t/m 14 februari). De behandeling kunt u verkrijgen als mooi verpakte cadeaubon zodat u die cadeau kan geven.

Chocolade is rijk aan mineralen, vitaminen en stimulerende stoffen. Chocolade zorgt er voor dat er endorfine wordt aangemaakt. Endorfine is het gelukshormoon dat er voor zorgt dat je je prettig voelt, het is tevens het hormoon dat aangemaakt wordt bij verliefdheid. Chocolade bevat zeer waardevolle bestanddelen voor de huid. Het hydrateert en reinigt de huid en maakt deze zijdezacht.

Hair & Beauty
Kruisweg 2b, Waskemeer
www.hildehair-estherbeauty.nl
0516-421665

Geplaatst in: Verzorging

Geef een reactie