Record aantal deelnemers GSP

Record aantal deelnemers Gouden Spiker Festival;
Inschrijftermijn vervroegd gesloten


Met 66 orkesten en 3 galaconcerten kunnen we met trots zeggen: Het Gouden Spiker Festival editie 2014 zit bomvol! Het Gouden Spiker Festival is het podium voor amateurorkesten in de lagere divisies uit de brassband- en fanfarewereld en wordt georganiseerd in MFC De Wier in Ureterp. De inschrijftermijn liep officieel nog tot en met 28 februari, maar is vanwege het overweldigende aantal inschrijvingen eerder gesloten. Orkesten die zich nog opgeven, worden op de reservelijst geplaatst.

Voorzitter Germ Nicolaï vertelt: “We zijn ontzettend trots op dit prachtige aantal deelnemers! Uiteraard hebben we de afgelopen jaren gemerkt, dat orkesten vanuit het hele land ons festival weten te vinden. Toch zijn er ieder jaar orkesten bij, die voor de eerste keer ons festival bezoeken. De fanfaredag was een paar weken geleden al vol geboekt, maar ook het brassband weekend is nu meer dan vol. We werken dit jaar daarom voor het eerst met een reservelijst.

Daarnaast hebben we voor de fanfaredag een tweede juryteam ingeschakeld, omdat het anders een onmogelijke opgave werd voor de jury met zoveel deelnemers. Het grote deelnemersveld is een prachtige opsteker voor het bestuur, die ieder jaar met enorm veel plezier hard werkt aan dit mooie evenement.”

Het juryteam bestaat dit jaar uit:
11/12 april Brassbands:
Erik Janssen & Anno Appelo

12 april Festival Divisie:
Thom Zigterman

17 mei Fanfares:
Team 1 – Marten van der Wal & Durk Lautenbach
Team 2 – Erik Janssen & Jan Bosveld

De deelnemerslijst van het Gouden Spiker Festival is te vinden op de website www.goudenspikerfestival.nl.

Geplaatst in: Spijkerpakken Band

Geef een reactie