Foto’s Crossloop Bakkeveen 2014

Zondag 12 januari 2014 werd in Bakkeveen rondom de zandvlakte weer de jaarlijkse crossloop gehouden. ( georganiseerd door AV Impala)

De weersomstandigheden waren prima en het parcours lag er ook weer prachtig bij.

Dit jaar deden er weer een aantal Bakkeveenster mee aan de crossloop. Dat waren; Henk Hoekstra, Fred Hoogenboom, Lucas Olthof, Jan van Dalen, Bart Dees, Johannes van Zandberge, Sytze Bouma, Menno van der Meulen, Anita Leistra, Eppie Mijnheer.

De start voor de recreanten was om 11:00 uur (2, 4, 6, 8 of 10 km) en vanaf 12:30 uur kwamen de wedstrijdlopers in actie.

Bij de mannen was René Jaasma de snelste op de 10 kilometer, hij kwam in een tijd van 38 minuten en 30 seconden over de finish. 6 seconden later kwam Jan Sytze Jonker als 2de en werd David Hofstee 3de in een tijd van 39:16.

Alle uitslagen kun je vinden op uitslagen.nl.

Een aantal foto’s van de crossloop zijn onderaan deze pagina te bekijken. ( de foto’s zijn gemaakt door Martijn van der Vaart )
Alle foto’s van de crossloop zijn later op de avond of maandag te bekijken en/of te bestellen via deze link.

Voor de mensen die niet alle foto’s willen bekijken, zijn de foto’s in twee mappen opgedeeld. 1 voor de recreanten klik hier en 1 voor de wedstrijdlopers klik hier.

Geplaatst in: Crossloop

1 reactie op “Foto’s Crossloop Bakkeveen 2014

  1. Appie zegt:

    Ik zag verschillende plaatselijke prominenten in beeld.
    Ook enkele Rabo Bank medewerkers, Die moeten natuurlijk hard kunnen lopen als de klanten straks boos achter hun aan komen.

Geef een reactie