Dúnsjongers zoeken versterking.

Herhaalde oproep

Beste dorpsgenoten,
Ook afgelopen jaar hebben de Dúnsjongers met veel plezier in Bakkeveen verschillende optredens verzorgd met het hoogtepunt rond de kerstdagen. Tijdens de korendagen in Opsterland worden de Dúnsjongers veelal specifiek beoordeeld om haar mooie koorklank. Deze mooie klank heeft het mede te danken aan het aantal stemmen die aanwezig zijn.
Helaas, soms door droevige omstandigheden, neemt het aantal koorleden gestadig af. Om die prachtige sound te behouden is het koor dringend toe aan enthousiaste zangeressen en zangers.
Hebt u belangstelling, maar twijfelt u nog, kom dan vrijblijvend kijken en eventueel meezingen op de inloopavonden die wij de gehele maand januari houden. Onze oefenavonden zijn op donderdag 2, 9, 16 en 30 januari.
Het koor wordt tegenwoordig muzikaal ondersteund door twee accordeons. Ondersteuning van deze twee voortreffelijke muzikanten is zeer welkom. Speelt u bijvoorbeeld gitaar, dwarsfluit of piano (piano/keyboard is aanwezig) kom dan eveneens op voornoemde avonden kijken en of meespelen.
Uiteraard staat het zingen/spelen onder leiding van Germ Nicolaï centraal, maar na afloop blijven verschillende leden nog wel eens even zitten om de sociale band te versterken.
Werp dus de schroom van u af en kom kijken, zingen of spelen. De koorleden zullen u met warmte ontvangen.
Met vriendelijk groet,

Bestuur Dúnsjongers.

Inlichtingen: Jantien 0516-541696 en Gerard 0516-541773

Geplaatst in: Algemeen, Dunsjongers, Vereniginginformatie

Geef een reactie