De Bosk brengt bezoek aan Actifood

Zaterdag 26 januari bracht een flink aantal bewoners van De Bosk een bezoek aan Actifood, een groothandel voor Horeca en grootverbruik in Oosterwolde. Buurtbewoonster Bouwien de Jong werkt daar als gastvrouw en door haar werden we hartelijk ontvangen met koffie en lekkere hapjes.

Alvorens we werden rondgeleid door haar broer Koenraad Winter, hield de buurtvereniging eerst haar jaarlijkse ledenvergadering. De activiteiten van het afgelopen jaar passeerden dmv een fotopresentatie, nog eens de revue en tegelijk werd het programma van 2014 besproken. Ook werd afscheid genomen van bestuursleden Arjan van Weert en Bouwien de Jong. Zij worden opgevolgd door Annelies Warnders en Henk Postumus.

Na het officiële gedeelte nam Koenraad Winter ons mee het bedrijf in en vertelde uitgebreid en enthousiast over het reilen en zeilen van Actifood, nu alweer 14 jaar oud.

Terug in de prachtige ontvangstruimte werden door de buurtbewoners allerlei lekker hapjes gemaakt, die daarna natuurlijk werden verorberd.

 

 

 

 

Geplaatst in: De Bosk

Geef een reactie