Zakelijk Bekeken: BandenBron

Zakelijk Bekeken.

De redactie heeft het idee opgevat om het bedrijfsleven in en om Bakkeveen eens extra in het zonnetje te zetten door het op een speciale manier onder de aandacht van de lezers te brengen.
Deze keer zijn we te gast bij:

Bandenbron

Hallo, ik ben Wouter Bron, geboren en getogen in Drachtster-Compagnie, maar ik woon al sinds 1990 op de Mandewijk 2. Dus ben al een echte Bakkeveenster. Ik ben getrouwd met Geke Haisma.
Al 30 jaar is mijn grote passie de motorsport. Als grasbaanracer ben ik zo’n 25 jaar actief geweest, de laatste jaren ben ik wekelijks op de crossbaan te vinden en rijd ik een competitie bij de veteranen.

Ook ben ik al 24 jaar chauffeur bij Boonstra in Haulerwijk. Dit doe ik de laatste jaren zo’n drie à vier dagen in de week, zodat ik ook nog tijd heb om aan motors en auto’s te sleutelen en te handelen. Ik verkocht een tijdje gereedschap en zo nu en dan een camper.

Toen in Nederland de winterbanden wat in opkomst kwamen kocht ik een set voor onze eigen auto. Maar intussen zocht ik gewoon verder en zag hier wel handel in. Ik kocht complete wiel-sets en verkocht deze weer door via marktplaats. Dit begon een beetje te rollen en ik had er veel plezier in om er op uit te gaan en handel te doen met diverse mensen.
bb2Ik schafte een banden apparaat en balanceerapparaat aan en begon in mijn schuur banden te monteren. Deze ruimte werd al snel te klein, omdat ik een partij banden had gekocht. De auto`s moesten op een gegeven moment buiten staan om de wielen te demonteren en monteren.

Ondertussen had Chris v/d Wal een mooie ruime loods gebouwd schuin tegenover ons en verhuurt daar units. Dit kwam heel gelegen en toen heb ik de stap gezet om officieel voor mezelf te beginnen. En zo werd BandenBron Bakkeveen nu precies 3 jaar geleden een feit.

Al mijn resterende tijd heb ik in mijn bedrijf gestoken. Er is ondertussen een mooie werkplaats ingericht, waar ik een zolder en grote stellingen heb geplaatst voor bandenopslag van klanten en voor mijn eigen voorraad. Er is een twee-koloms brug aanwezig en samen met Geke heb ik een kantoor en een wachtruimte gebouwd en ingericht. Hier kan ik op professionele wijze werken. Ook heb ik in de afgelopen jaren een mooie klantenkring opgebouwd.

bb1

Bij BandenBron Bakkeveen kunt u terecht voor alle soorten en maten motor- en autobanden, velgen, accu’s, ruitenwissers en andere kleine autobenodigdheden.

Ook voor autobekleding bent u op het goede adres, Geke heeft haar eigen bedrijf in autobekleding en meubelstoffering. www.autobekledinggeke.nl
Hiervoor is er op het thuisadres een werkplaats ingericht.

Mijn toekomstdroom is om BandenBron Bakkeveen samen met Autobekleding en Meubelstoffering Geke voort te zetten in een loods bij ons thuis.

Ik wens iedereen een voorspoedig 2014.

Wouter Bron.

 

 

Geplaatst in: Zakelijk bekeken ...

Geef een reactie