“Warm Welkom” op de Slotplaats

‘Warm welkom’ bij Natuurmonumenten op 5 januari 2014

Nieuwjaarstoast met boswachters en warme chocolademelk
Natuurmonumenten heet u ‘Warm welkom’ op de eerste zondag van het nieuwe jaar. In verschillende natuurgebieden van Natuurmonumenten verwelkomen de boswachters natuurliefhebbers met een gratis kopje warme chocolademelk en een toast op een mooi nieuw natuurjaar.

Passie voor natuur
Boswachter Kim Pierik: ‘Het is een leuke manier om met bezoekers in gesprek te komen en onze passie voor dit natuurgebied met hen te delen. Het hele jaar zijn we in het gebied aan het werk en staan we bijna letterlijk met onze voeten in de natuur. Hierdoor we weinig contact met de bezoekers van het gebied. Deze eerste zondag van het nieuwe jaar leent zich er uitstekend voor om juist met deze natuurliefhebbers bij te praten. We staan klaar met warme chocolademelk en hopen op veel bezoekers!’

Komt dat zien!
Natuurmonumenten nodigt natuurliefhebbers van harte uit om op zondag 5 januari langs te komen om van onze prachtige gebieden te genieten. Bij Landgoed de Slotplaats staan de boswachters klaar met een heerlijke mok warme chocolademelk om het nieuwe jaar goed in te luiden.

Kijk voor de overige locaties op www.natuurmonumenten.nl.

Wie, waar en wanneer?

Voor wie:        Alle natuurliefhebbers, van klein tot groot

Datum:            Zondag 5 januari 2013
Tijdstip:          Van 12:00 uur tot 16:00 uur

Waar:              Landgoed de Slotplaats

Geplaatst in: Slotplaats

Geef een reactie