Veel acties van World Servants

Hoi  allemaal!

Hier weer even een stukje van de World Servants. We zijn druk bezig met vergaderen,
acties bedenken, acties organiseren en andere dingen regelen.

We zijn al bij de locatie voor de koek en sopie van de kerstwandeling wezen kijken.
Bij de koek en sopie willen we graag vuurkorven met hout neer zetten. Hierbij willen we vragen of er mensen zijn die brandhout en/of vuurkorven beschikbaar willen stellen.
Ook verkopen we weer cake en willen we vragen of  u ook een cake wilt bakken, u kunt hierover contact met ons opnemen.

Ook zijn we druk bezig met de kerstsingin die 14 december in de Mande plaats zal vinden. Hier zal de World Servants groep staan met een verloting. We zijn druk bezig om prijsjes te verzamelen.
Als u ook nog een prijsje wilt schenken terwijl we niet langs zijn gekomen kunt u nog gerust contact met ons opnemen. 

In maart is er weer een musical bij de kerk. Hier wordt al druk voor gerepeteerd! Bij de repetities staan nu koeken, deze kunnen gekocht worden en de opbrengst gaat naar World Servants.

We hebben ons als groep ook opgegeven voor de Nieuwjaarsduik in Bolsward. Hier zoeken we nog sponsoren en mededuikers voor. Dus wie ons wil sponsoren en/of mee wil duiken mag zich opgeven. De datum van de duik is 1 januari en om 12.30 uur. Meer informatie staat op de site: http://www.nieuwjaarsduikbolsward.nl

Wij dingen mee naar de gouden turf van de gemeente Opsterland. Hiervoor zijn we geïnterviewd en dit komt binnenkort in de Woudklank. Om de goudenturf te winnen hebben we stemmen nodig. De goudenturf is de beste vrijwilligersorganisatie van de gemeente. Houd de Woudklank in de gaten en stem op ons!!

Het is de bedoeling dat er rond kerst en oud- en nieuw weer een pot voor de flessenbonnen komt te staan bij de Poiesz in Bakkeveen. Hier kunt u uw flessenbonnen in doen.

De plannen voor de snertactie zijn rond! 12 januari zijn wij in de kerk en kunt u zich intekenen voor de bestelling bij ons. Deze wordt bezorgd in het weekend van 31 januari. Dit wordt weer gemaakt door de Stripe te Wijnjewoude. Ook kunt u mailen naar onderstaand email adres.

Er worden af en toe eens spontaan auto’s gewassen, of komen er giften van mensen. Dit allemaal om ons bedrag van €7.485,- rond te krijgen.
Wij gaan lekker door met het bedenken en uitvoeren van acties!

Wij zouden uw hulp graag krijgen  voor vuurkorven, brandhout, sponsering, mee duiken met de nieuwjaarsduik, cakes bakken, stemmen op de gouden turf  en voor prijsjes van de kerstsingin.
Ook kunt u mailen voor het intekenen van de snertactie.

Als er nog vragen zijn of u wilt ons helpen met de bovenstaande dingen kunt u contact op nemen met Carla van Valkenburg ( [email protected] )

Met vriendelijke groet,

Eva Flapper, Jannie van der Veer en Carla van Valkenburg

Geplaatst in: World Servants

3 reacties op “Veel acties van World Servants

  1. F.Risjes zegt:

    Waarom geen Nieuwjaarsduik in Bakkeveen?

  2. F.Risjes zegt:

    Ja, bv bij de sluis, Een prachtig plekje. Kan een mooie traditie worden in Bakkeveen.

Geef een reactie