Kerstactie World Servants

Hallo allemaal,

Hier weer even een stukje van het World Servants team.

Op tweede kerstdag hadden wij onze tweede actie. Wij verzorgden de koek & zopie tijdens de kerstwandeling. Bij camping Ikeleane konden de wandelaars bij ons warme chocolademelk, koffie of thee met een plakje cake of een broodje kopen.

Op de locatie was er ook een World Servants stand aanwezig. De wandelaars konden hier informatie vragen over ons project of antwoorden vinden op een paar vragen van de puzzel. Ze konden de vervolgroute bij de stand halen en pepermunt, mandarijnen en een zakje chips kopen. Er was een PowerPoint presentatie te zien met daarop informatie over ons project.

De opbrengst van de koek & zopie is: € 1601,77!
En de World Servants stand heeft nog eens109,35 opgebracht!

Bij deze willen wij de Ikeleane, alle vrijwilligers en sponsoren bedanken die geholpen hebben om deze dag tot een succes te maken. Uiteraard ook een bedankje naar de wandelaars toe die bij ons een hap en een snap hebben gehaald of een bijdrage hebben gedaan.

Op 1 januari gaan wij de nieuwjaarsduik doen in Bolsward. Hiervoor hebben wij sponsoren gezocht. Onze volgende acties zijn het verkopen van snert in de kerk en aardappelen.

Vergeet u niet om op ons te stemmen voor de Goudenturf? Dit kan tot 1 januari via deze link:
http://opsterlanders.wordpress.com/stembureau-gouden-turf/

Met vriendelijke groet,

Het World Servants team:

Carla van Valkenburg
Eva Flapper
Jannie van der Veer

([email protected])

Geplaatst in: Algemeen

Geef een reactie