Vlooienmarkt 02 november

De Laatste vlooienmarkt van dit (record)jaar. Een plechtig moment? nee gewoon eentje zoals alle anderen.

Of toch niet, we hebben dit jaar eigenlijk nog geen “slechte” marktdag gehad en volgens de weersberichten zou deze laatste wel eens in het water kunnen vallen.

Het liep gelukkig anders. Eerst was er ’s morgens nog een klein drupje te bespeuren maar tot 13.00 uur bleef het mooi rustig herfstweer. Een beetje grauw maar dat was het dan ook.

Er waren 63 standhouders die deze SNERTmarkt  niet wilden missen. SNERTmarkt omdat alle standhouders traditiegetrouw op deze laatste marktdag een kop snert aangeboden krijgen door de organisatie. En we kunnen gerust stellen dat dit altijd zeer op prijs gesteld wordt.

Het fototoestel van de “bedrijfs”fotograaf hield er zelfs op deze laatste dag mee op maar er is toch nog een serie uit geperst.

Voor eerst maar lekker de winterslaap in en dan zien we elkaar weer op de eerste zaterdag van april 2014.

Geplaatst in: Vlooienmarkten

3 reacties op “Vlooienmarkt 02 november

 1. Desi zegt:

  Hele mooie foto van onze zoon met zijn Takelwagen, bedankt! Was weer een leuke markt. Volgend jaar staan we er zelf weer met onze spullen.

 2. Jannie zegt:

  Bij deze wil ik alle vrijwilligers bedanken die deze vlooienmarkten mogelijk maken.
  Zonder jullie geen vlooienmarkt.
  Geweldig wat een inzet.
  Of je als koper of als standhouder in Bakkeveen staat de sfeer is altijd geweldig.
  tot volgend seizoen

 3. Janny en Klaas zegt:

  Alle medewerkers van deze mooie markten afgelopen jaar hartelijk dank. Volgend jaar weer zeker van de partij als standhouder of bezoeker. Alvast een goed uiteinde en een gezond 2014.

Geef een reactie