Iedereen kan bridgen

Bridge staat momenteel volop in de belangstelling. Omroep Max gaat vanaf volgende week een televisiecursus bridge uitzenden. Bakkeveen heeft ook al tien jaar een bridgeclub. Wij spelen van september tot en met april één keer per twee weken op woensdagavond in het Ankerplak van half acht tot kwart voor elf.  Wij hebben twintig leden en kunnen nog aanvulling gebruiken. Heeft u belangstelling neem dan contact op met Lucas Olthof 0516-542532.

Omroep Max heeft bekend gemaakt dat de eerste les van de televisiecursus bridge op woensdagmiddag 20 november om 14.40 uur wordt uitgezonden. De cursus wordt gepresenteerd door Berry Westra en bestaat uit twaalf wekelijkse afleveringen van twaalf minuten. De afleveringen kunnen na de uitzending op de website van Omroep Max op elk gewenst tijdstip nogmaals bekeken worden.
Eind augustus is de cursus opgenomen en degenen die de opnames gezien hebben zijn lovend over de heldere uitleg van Berry Westra. Naast het volgen van de uitzendingen kan tijdens de cursus geoefend worden op een speciale oefenwebsite. De link naar deze website zal in de eerste uitzending bekend gemaakt worden.

Een andere mogelijkheid is het volgen van een bridgecursus van 10 lessen in Drachten. Informatie hierover kunt u krijgen bij Sjoukje Alma 0516-541860.

 

Geplaatst in: Algemeen, Bridgeclub, Sportverenigingen

Geef een reactie