Vlooienmarkt 05 oktober 2013

Eerste zaterdag van oktober en je kon 07.00 uur bijna de korte broek aan hebben. 14 graden en geen wind. Wat een prachtige dag voor een vlooienmarkt. Er was wel wat mist op afstand en omdat deze werd steeds iets dikker werd, werd het toch wel wat killer maar om een uur of 11 trok de mist weer wat op. Het werd daarmee ook weer wat warmer tot het om een uur of 13.00 weer “korte” broeken weer werd. (we hebben geen korte broeken gezien maar toch.).

De standhouders waren ook een beetje afwachtend. Bewoners van de Duerswâldmerwei wisten te vertellen dat de stroom om een uur of 06.30 pas begon te “denderen” vanwege de karretjes op de klinkers. Achter de gymzaal is een volledige cirkel gebouwd, maar weer eens een andere opstelling dan voorbij de vijver (wel was het moerasplekje weer aanwezig). Ook op P1 vonden een kleine 40 standhouders een plekje. Toch in totaal weer zo’n 290 standhouders, een mooi gemiddelde score voor de oktobermarkt.

Ook over publieke belangstelling viel niet te klagen. Zelfs P3 heeft nog ca 150 auto’s moeten herbergen.

Na deze weer geslaagde markt wacht ons op 02 november de “SNERTMARKT”, traditioneel de laatste markt van het jaar met snert voor alle dan aanwezige standhouders.

Geplaatst in: Vlooienmarkten

1 reactie op “Vlooienmarkt 05 oktober 2013

  1. henk lobers zegt:

    mooi foto hoor

Geef een reactie