Laatste bericht van Nienke

Laatste bericht van Nieke Okkema voordat ze de Marathon van New York gaat lopen.

Deze zondag 3 november is het zover, dan loop ik de marathon. Ik heb er super veel zin in maar voel af en toe al wel wat zenuwen hoor! Er worden twee miljoen toeschouwers verwacht die de renners gaan aanmoedigen, dus het wordt echt genieten. Als je het leuk vindt kun je mij ook aanmoedigen of ‘zien lopen’.

Moedig me aan: 
Je boodschap komt op immense TV schermen tevoorschijn als ik voorbij loop. Maak een video, foto of korte tekst. Ga naar  www.supportyourmarathoner.com/support en type “Nienke Okkema” Kies voor de video, foto of tekst. Kies daarna “Save’ en/of  ‘Upload” en klaar!

Mij de marathon zien lopen: 
De tussentijden kun je met de New York Marathon 2013 App volgen:
Op een iPhone/iPad of Android mobiel of tablet bekijken. Je kunt me als runner toevoegen door op naam te zoeken of met mijn startnummer 64489.
Op de zondag kan je mijn officiële tussentijden ook bekijken op www.nycmarathon.org met behulp van mijn startnummer 64489.

Na de training van de afgelopen maanden ben er helemaal klaar voor om te gaan lopen! Ik er onwijs veel zin in!! Iedereen nogmaals bedankt voor de steun, op wat voor manier dan ook!

Nienke

Hieronder nog de link naar mijn run for kika pagina. Daar heb ik ook steeds de trainingen en acties die ik heb gedaan opgezet voor als je dat leuk vindt om te lezen. http://runforkikanewyork.nl/PersonalPage.aspx?personId=2265

 

Geplaatst in: 2013-gebeurtenissen

3 reacties op “Laatste bericht van Nienke

 1. A. Von Turier zegt:

  Nienke, foarop in soad wille dêr yn New York. Mar ek in soad sukses tawinske. De heks sil wol efkes foar dy yn ‘e panne omskeppe foar in wundersopke…….

 2. ytsje zegt:

  Hoi Nynke bist goed dwaande hear ik haw al jild oermakke nei it kikafonds direct doe’t it op tv wie in goed initiatief. In hiele soad sukses tawinske mar do bist der al haw ik begrepen. No drave dan mar. sit yn de genen jimme heit kin der ek wat fan,

  Hertlike groetnis fan Ytsje.

 3. ingrid zegt:

  Via een live verbinding van abc 7 die bij de finish een camera hebben
  hangen konden we nienke net zien finishen, echt geweldig!

Geef een reactie