3 Provinciën genomineerd voor Europa

Camping De Drie Provinciën is in augustus 2013 uitgeroepen door de beste 50+ camping van Nederland.

Nu is Camping De Drie Provinciën genomineerd voor de titel: ANWB’s fraaiste Charmecamping in Europa.

De ANWB schrijft:
De ANWB heeft ook voor het jaar 2014 de Camping van het Jaar-verkiezing georganiseerd. Op basis van nominaties van ANWB-leden, lezers van het ANWB-maandblad Kampeer & Caravan Kampioen en de ANWB Campinggidsen worden in vier verschillende categorieën campings genomineerd. Een deskundige jury van de ANWB kiest per categorie uit vier genomineerde campings de winnaar.

Van harte gefeliciteerd! Uw camping is genomineerd in de CATEGORIE De fraaiste, kleine (charme)camping.
Samen met drie collega-campings in Nederland en Europa dingt u mee om in deze categorie ‘Camping van het Jaar 2014’ te worden. Tijdens het ANWB Campinggala op 14 januari 2014 wordt de uiteindelijke winnaar bekend gemaakt.

Er zijn geen andere Nederlandse campings in deze categorie genomineerd: dat is al een eerste overwinning.

Geplaatst in: Drie provincien

Geef een reactie