Zaterdag: 1e Survivalrun Bakkeveen !

Bakkeveen in beweging, dat is het thema van het 125 jarig jubileum van Plaatselijk Belang.

Wij kunnen wel zeggen dat dit op 14 september tijdens de eerste Strukton Survivalrun zeker gaat gebeuren!!

Een korte lijst met wetenswaardigheden:

  • 468 deelnemers uit binnen en buitenland,
  • 120 vrijwilligers,
  • 7 km parcours,
  • 28 hindernissen,
  • 250 meter aan balken en
  • maar liefst 2000 meter touw.

De hindernissen worden momenteel in rap tempo opgebouwd. De spandoeken hangen en in menig huiskamer wordt een klusje gedaan. De survivalwereld kijkt reikhalzend uit naar deze dag. Een run door de mooie bossen van Bakkeveen, dat vinden de deelnemers fantastisch.

Tijdens deze eerste Strukton Survivalrun zullen 468 deelnemers aan de start verschijnen, waarvan zelfs enkele uit Oostenrijk. Bakkeveen komt hiermee op de internationale kaart !!

Om 10 uur klinkt het eerste startschot bij Dûndelle, waarna elke 5 min een groep deelnemers het parcours opgaan.  Een fanatieke jeugdgroep uit Bakkeveen zal de spits afbijten en het gevecht met de hindernissen en zichzelf aangaan.

Parcourskaart met fietsroute en points of interest Voor de toeschouwer hebben wij een fietsroute  uitgezet. De deelnemers op het parcours zijn hierdoor, zowel met de fiets als lopend zeer goed te volgen.  Op een drietal punten, die op de parcourskaart zijn aangegeven als ‘point of interest’ zijn meerdere hindernissen bij elkaar gebouwd en dat geeft een fantastisch schouwspel. Deze punten liggen rondom de Slotplaats, het survival trainingsterrein en zwembad Dûndelle. Wij hopen dat ook u als toeschouwer in beweging komt en kennis komt maken met onze mooie sport!

Tot zaterdag 14 september Start (vanaf 10.00 uur) en finish bij recreatiecentrum Dûndelle

Meer info: www.survivalrunbakkeveen.nl

Geplaatst in: Survival

Geef een reactie