Vlooienmarkt 07 september 2013

Wat zijn we weer verwent de laatste dagen met al die subtropische dagen. Echter naarmate de zaterdag dichterbij komt, wordt de weersverwachting steeds minder gunstig. Gelukkig is er vrijdagavond en –nacht weinig regen gevallen. Ook zaterdagmorgen valt het allemaal reuze mee. Een klein buitje en voor de rest heel erg mooi vlooienmarkt weer niet te warm en (nog niet ) te koud. Alle terreinen waren goed begaanbaar, zelfs de normaal erg natte plek achter de gymzaal was droog.

Vanaf 06.30 uur was alles al vol en werd er dus uitgeweken naar P1. De stroom standhouders blijft maar doorgaan: de rij staat steeds tot aan de vaart. Later werd er ook nog uitgeweken naar P3 alwaar totaal 5 rijen met standhouders hun plek vonden. Een nieuw record. Dan is het inmiddels 8 uur. (totaal 490 standhouders).

Ook aan bezoekers geen gebrek en de parkeerterreinen liepen mooi vol, maar er kunnen best meer bezoekers op de parkeerterreinen terecht hoor………!

We beginnen deze keer dan ook met een serie “vreemd”-parkeerders.

 

Geplaatst in: Vlooienmarkten

1 reactie op “Vlooienmarkt 07 september 2013

  1. hanneke zegt:

    was weer een prachtige markt.mooie foto’s en teksten erbij.proficiat.

Geef een reactie