Jaarlijks uitje vrijwilligers TIP

Afgelopen woensdag zijn alle vrijwilligers weer een middag met elkaar weg geweest .Dit jaar was het de beurt aan de donderdag ploeg Huub Bouma en Heika Jongstra om iets te bedenken . We vertrokken om 13.00 uur vanaf Dundelle en gingen richting Heiligerlee in Heiligerlee heb twee musea 1  van de slag bij Heiligerlee en de andere is de klokken gieterij. We weten nu hoe de klokken in de kerktorens gemaakt worden. Dus voor deze groep vrijwilligers zal er nooit meer een klok zomaar slaan maar zal er altijd bij gedacht worden wat een werk om zo’n klok te maken . Ook kregen we een leuke uitleg over de slag bij Heiligerlee dus we hebben weer heel veel opgestoken deze middag. Vandaar gingen we richting Zuidlaren waar we heerlijk hebben gegeten bij het Sprookjes hof . Nogmaals Huub en Heika heel erg bedankt voor deze zeer leuke middag. Ook de rijders bedankt Jelly, Margriet en ikzelf

Geplaatst in: Algemeen, Toeristisch Informatiepunt

Geef een reactie