Wijkagent: stage Wietze van der Meer

Stage Wietze van der Meer

Sinds enkele maanden loopt Wietze van der Meer stage als wijkagent in mijn wijk. Velen zullen hem al vaker in de wijk hebben gezien of met hem gesproken hebben. Vanaf heden zal Wietze het aanspreekpunt voor de dorpen Bakkeveen en Wijnjewoude zijn. Voor diegenen die hem nog niet kennen: Wietze is een ervaren collega, die open en eerlijk is en altijd een luisterend oor heeft. Persoonlijk heb ik Wietze hoog zitten, ik ga er van uit dat u dat ook zult ervaren.

Ik zal als wijkagent natuurlijk ook nog op de achtergrond aanwezig zijn en voor vragen bereikbaar zijn, maar zal de vragen of werkzaamheden zoveel als mogelijk overdragen aan Wietze. Voordeel van een stagiaire in mijn wijk is dat de bereikbaarheid vergroot wordt, Wietze werkt namelijk in de tegenovergestelde weekenden (mijn vrije weekenden).

Reden voor de stage van Wietze is het feit dat ik naast mijn werkzaamheden in de wijk ook coördinator van het uitgaansgebied van Drachten ben. Hierdoor kan ik minder tijd besteden aan de wijkwerkzaamheden.

Met vriendelijke groet,
Luuk Westerhof.

Geplaatst in: Voorzieningen

Geef een reactie