Impressie vlooienmarkt 17 augustus (update)

[19-aug-2013]Nog 4 foto’s toegevoegd als verzoek (helemaal onderaan)

Het blijft maar doorgaan ….. alweer een succesvolle markt.

Tijdens alle markten dit jaar (behalve 18 mei) is het droog geweest. Soms wel wat koud weer, maar nooit echt te warm. Veel geluk met ideaal marktweer. En, wat ook belangrijk is, het weer was ook redelijk goed voorspeld. Want als de voorspelling regen is, terwijl het in werkelijkheid mooi weer wordt, dan daalt het aantal bezoekers stevig.

Het was wel even spannend of het droog zou blijven tijdens de markt. ’s Nachts een paar mm regen, maar vanaf ca 3 uur in de vroege ochtend droog weer. Later, toen de wind wat steviger werd leek het her en der te regenen, maar dat waren de druppels van de bladeren van de bomen. Rond 10 uur kreeg de zon steeds meer vat op de wolken en steeg de temperatuur ook voor de koukleumers tot een goed niveau.

Er kwamen deze markt 525 standhouders; een aantal wat ver boven verwachting lag. Ook aantal bezoekers was gegeven het aantal parkeerders op de weilanden goed. Van vele kanten werd goede handel gemeld; natuurlijk zijn er ook altijd mensen die weinig verkopen. Aan de aantallen bezoekers en het weer heeft het in ieder geval niet gelegen.

Je merkt het al aan bovenstaande tekst: uw vaste reporter is “even” op vakantie. Ook onderstaande foto’s zijn van andere hand en de sterke teksten: helaas die zul je nu moeten missen.

Foto’s: Martijn van der Vaart en Jan van Dalen

Geplaatst in: Algemeen

2 reacties op “Impressie vlooienmarkt 17 augustus (update)

  1. Anke de Jong zegt:

    Voor mij de eerste keer als standhouder op de markt in Bakkeveen. Ik zat op P3 tegen de bomenrij. Super plekje, veel en leuke bezoekers. Goed handel gedaan en klanten die op mijn mondharmonica ’s speelden hebben de sfeer zeer zeker verhoogd. Hulde aan de organisatie en tot september dan ben ik er zeker weer want de spulletjes van mijn overleden tante zijn nog niet allemaal verkocht!

  2. Johanna Bruinsma-Groen zegt:

    Wij komen al jaren op deze rommelmarkt. Dit is echt de beste rommelmarkt die er is. Groot, gezellig, perfecte organisatie en prima verzorging bij de toiletten, vooral bij het voetbalveld. Groot compliment.

Geef een reactie