Foto’s KNVB Voetbaldagen woensdag (w28)

De 3de dag van de KNVB voetbaldagen begon met wat motregen in de ochtend. Wat niet storend was maar verfrissend. Gisteren was het een warme dag waardoor het misschien wat te warm was om echt lekker te voetballen. Vandaag daarentegen is het de hele dag zo’n beetje droog maar bewolkt.

Na het ontbijt stonden er trainingen op het programma.  ’s Middags was de voorronde penaltybokaal, shoot-out en schotkracht test. Aan het einde van de middag was er nog wat vrije tijd, deze tijd kon besteed worden op de zandvlakte of bij het zwembad.

’s Avonds stond het voetbaltoernooi op het programma, waarbij de ouders aanwezig mochten zijn.

Hieronder een foto impressie van deze dag. (foto’s Martijn van der Vaart)

 

Geplaatst in: KNVB-voetbalweken

1 reactie op “Foto’s KNVB Voetbaldagen woensdag (w28)

  1. Audrey zegt:

    Heerlijk om te zien dat ze het zo naar hun zin hebben!!

Geef een reactie