Afsluiting KNVB Voetbaldagen vrijdag (w28)

De eerste week van de KNVB voetbaldagen zit er alweer op. De dagen zijn voorbij gevlogen. Van maandag 8 juni t/m vrijdag 12 juni hebben 119 kinderen in de leeftijdscategorie van 9 t/m 13 jaar meegedaan aan de KNVB Voetbaldagen in Bakkeveen.

5 leerzame dagen die volledig in het teken stonden van voetbal, maar waar het ook zeker niet aan gezelligheid ontbrak.

Op vrijdagochtend werd de laatste training gegeven, deze werd in een ontspannen sfeer afgesloten.  Na de lunch kon iedereen alvast beginnen met inpakken, zodat alles alvast klaar stond. ‘s Middags werd er nog afgesloten met finales van de penaltybokaal, shoot-out en de schotkracht test.

Daarna volgde de prijsuitreiking en de algehele afsluiting.

Maandag 15 juni begint de 2de week van de KNVB Voetbaldagen, maar dan voor de 12 t/m 15 jarigen.

Hieronder een foto impressie van deze dag. (foto’s Martijn van der Vaart)

Geplaatst in: KNVB-voetbalweken

Geef een reactie