Vlooienmarkt 22 juni 2013

We kunnen wel zeggen dat de vlooienmarkt van Bakkeveen van geluk mag spreken. Ook vandaag laveren we weer mooi tussen de buien door.

De hele nacht heeft heet min of meer geregend en op het moment van opbouwen van de markt is het droog. En het bleef droog tot het einde. Nu ja tot bijna einde………12.45 begon het te druppen, maar toen had menig standhouder al aanstalten gemaakt om op te ruimen.

Deze tussendoormarkt is normaal gesproken niet de drukste markt. Uit de statistieken blijkt dat de top ligt in 2012 op 266 standhouders, dat bleek vandaag weer waarheid want er kwamen 238 standhouders naar Bakkeveen deze keer. Daardoor hoefde P1 niet gebruikt te worden en konden erg natte plekken gemeden worden.

Al met al weer een geslaagde markt.

Op veler verzoek deze keer geen thema in de reportage maar gewoon standhouders en publiek op de foto.

 

 

 

Geplaatst in: vlooienmarkt_2013, Vlooienmarkten

3 reacties op “Vlooienmarkt 22 juni 2013

 1. Jess zegt:

  ik kijk altijd even naar de foto’s! Kan ik zien wat ik allemaal [gelukkig] gemist heb, want als ik zelf sta heb ik geen tijd om ook even rond te sneupen; anders kom ik iedere markt met meer terug ipv wat op te ruimen!!! En stiekem kijken of ik er ook ergens op sta natuurlijk!!

 2. S.Veenstra zegt:

  Prachtig mooie foto’s
  Er is een foto van een man met die rode aanhager bij,
  Die foto wil hij graag hebben!
  Is dit mogenlijk?
  EEn vaste klant uit Gorredijk.

Geef een reactie