Dames v.v. Bakkeveen Kampioen

 

De dames van v.v. Bakkeveen zijn kampioen geworden van de Dames Dorpencompetitie Zuid-Oost Friesland.

De Dames van Bakkeveen waren al uitgevoetbald en waren afhankelijk van de uitslag van de wedstrijd tussen v.v. ONT 2 – f.c. Fochteloo, die op 27 mei is gepeeld. ONT moest in ieder geval winnen van Fochteloo en moest meer dan 18 doelpunten maken om op de eerste plaats te komen. ONT wist de wedstrijd met  11-2 te winnen hiermee komt ONT op gelijke hoogte in punten, maar het doelsaldo van Bakkeveen is beter en hierdoor is Bakkeveen  kampioen geworden van de Dames Dorpencompetitie seizoen 2012/2013.

Zaterdag 1 juni is er een toernooi in Bakkeveen gespeeld, waarbij alle teams van de Dames Dorpencompetitie zijn uitgenodigd. Op ONT na waren alle teams aanwezig.

Voor het toernooi heeft voorzitter Piet Douwsma de Dames van Bakkeveen gefeliciteerd met het kampioenschap en natuurlijk kregen de dames ook allemaal een bloemetje.

Na het uitreiken van de bloemen en het maken van de kampioensfoto heeft voorzitter Piet Douwsma het toernooi geopend en werd de eerste wedstrijd tussen Bakkeveen en Fochteloo gespeeld. Na het toernooi werd de prijsuitreiking gehouden. Voor elk team was er een beker beschikbaar.

De dag is afgesloten met een gezellige en sfeervolle BBQ.

 

Voor alle informatie en uitslagen van de Dames Dorpencompetitie neem hier eens een kijkje.

 

Uitslagen van het toernooi.

v.v. Bakkeveen Damesf.c. Fochteloo Dames10
v.v. ODV Damess.v. Donkerbroek Dames00
f.c. Fochteloo Damesv.v. ODV Dames13
s.v. Donkerbroek Damesv.v. Bakkeveen Dames01
f.c. Fochteloo Damess.v. Donkerbroek Dames00
v.v. Bakkeveen Damesv.v. ODV Dames00

 

PDPVDPT+/-
v.v. Bakkeveen Dames7202
v.v. ODV Dames5312
s.v. Donkerbroek Dames201-1
f.c. Fochteloo Dames114-3

 

Geplaatst in: Voetbal

Geef een reactie