Buurtvereniging De Bosk op bezoek bij Cees en Frans

Verborgen op het Groningse platteland wonen Cees Twisk en Frans Payralbe. Drie hectare grasland toverden zij om tot een overdadige lusthof, met vijvers, planten en exotische dieren. Ook hun huis is tot de nok toe gevuld, met snuisterijen en vooral met Mariabeelden. Het paar is al 50 jaar samen. Frans creëert, bouwt en bedenkt, Cees is de stille filosoof die zegt of het goed is.

Het bezoek aan Cees en Frans, zondag 16 juni,  heeft op de groep bewoners van De Bosk een grote indruk gemaakt. Hoewel de beide mannen al 75 jaar zijn, zijn ze elke dag hard aan het werk om hun prachtige tuin en dierenverblijven te onderhouden. We werden zeer gastvrij ontvangen en kregen een uitgebreide rondleiding over hun paradijsje.

Geplaatst in: De Bosk

5 reacties op “Buurtvereniging De Bosk op bezoek bij Cees en Frans

 1. B.Gjaltema zegt:

  Heel mooi, bij Frans en Cees.Zou ze graag willen bezoeken.Moet ik een afspraak maken of kun je er zo naar toe.Kunnen jullie mij een tel.nr.mailen ,eventueel een adres.?
  Ben een beetje bekend in Opende.

 2. Thea zegt:

  Ik wil weten of Frans uit Bovenkerk komt,ik was jaren zijn danspartner bij Sandman

 3. Thea zegt:

  Als dat zo is zou ik graag contact met hem willen

 4. Thea Kropman Meijer zegt:

  Even nog een vraagje ,ik heb van U het telefoonnummer van Frans Payralbe ontvangen na julle bezoek,helaas is hij zoekgeraakt.Zou u mij deze nog eens willen toesturen. Hartelijk dank.Thea Kropman Meijer.
  mailadres is [email protected]

Geef een reactie