Weer “ouderwetse” wijkverpleegkundige

Kleine wijkteams met een verpleegkundige die extra kennis heeft van ouder worden.

Ouderen wonen gelukkig steeds langer zelfstandig thuis, in hun eigen vertrouwde omgeving. De behoefte aan thuiszorg neemt daarmee steeds verder toe. Dan is het fijn dat die zorg zo eenvoudig en optimaal mogelijk om de senioren heen wordt georganiseerd en dat er gewoon geluisterd wordt naar hun wensen.

Dat laatste is ook wat De Friese Wouden voor ogen heeft. Vandaar dat er bewust gekozen is voor kleine wijkteams met een ‘ouderwetse’ wijkverpleegkundige, maar nu wel een die extra kennis van ouder worden heeft.

Kleine wijkteams, de kracht van dichtbij De Friese Wouden werkt met kleine wijkteams en staat daardoor dichtbij de cliënt. Aukje Jorritsma, manager bij De Friese Wouden: ‘Onze medewerkers zijn zo nauw betrokken bij de cliënten. Ze zorgen niet alleen voor hen, ze denken ook mee hoe hun dagelijks leven zo aangenaam mogelijk kan zijn. Er kan snel iets geregeld worden en in geval van nood hoeven ze niet van ver te komen, ze zijn er zo. ‘Dichtbij’ is de kracht van onze wijkteams.’

Zorg thuis bij u in de buurt?

Van huishoudelijke hulp tot zeer specialistische behandelingen, van thuiszorg tot verpleeghuiszorg: De Friese Wouden heeft eigenlijk alles in huis. Wilt u weten of er een wijkteam bij u in de buurt is? Of wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neemt u dan contact op De Friese Wouden bij u in de buurt: 088 512 50 00 of via [email protected]. Kijk voor alle diensten op www.friesewouden.nl.

 

Geplaatst in: Voorzieningen

2 reacties op “Weer “ouderwetse” wijkverpleegkundige

 1. Sh zegt:

  Ik zit nou op de mobile website.
  Maar ik vind het er zo niet uitzien en het werkt ook niet optimaal.
  Ook wanneer ik naar de “normale” website wil gaan werkt dit ook niet !
  Doe hier alsjeblieft wat aan !!

  Ik zit/zat regelmatig op bakkeveen.nl , maar met de mobile website vind ik dit niet fijn werken.

 2. marian van Gils zegt:

  Ik feliciteer het team van De Friese Wouden met het behalen van een 9,6 op klanttevredenheid, een onderzoek uitgevoert door een onafhankelijk bureau!! COMPLIMENTEN!!!!!MvGils

Geef een reactie