Onkruid borstelen in Bakkeveen

Borstelschema onkruid

De wegen, straten, stoepen, fietspaden, parkeerplekken en inritten worden in alle dorpen van de gemeente Opsterland 2x per jaar onkruidvrij gemaakt. Parkeer uw auto(‘s) ten tijde van het borstelen op eigen erf of elders in het dorp.

Zo zorgen we met elkaar voor een goed en schoon resultaat.

Voorgaande jaren kreeg u een briefje met daarop de periode waarin er bij u in de straat geborsteld wordt. Vanaf dit jaar krijgt u geen briefje meer. In het schema hieronder ziet u waar en wanneer er geborsteld wordt. Houd dit schema en de borstelmachines dus in de gaten en anticipeer hierop. De werkzaamheden worden door Omrin uitgevoerd.

Week 23  (3-7 juni)
maandag 3/6  tot en met woensdagochtend 5/6 in Bakkeveen
woensdagmiddag Siegerswoude
donderdag Frieschepalen
vrijdag Ureterp

Geplaatst in: Voorzieningen

Geef een reactie