Grootste schoolorkest van Nederland

Het schoolorkest van CBS Betrouwen bestaat inmiddels 23 jaar. Het is ontstaan vanuit de behoefte om een vervolg te geven aan het IMV onderwijs wat alle leerlingen van de Opsterlandse basisscholen in de groepen 5 en 6 krijgen van docenten van de muziekschool.

Alle leerlingen van de groepen 6, 7 en 8 doen mee aan het schoolorkest. Ook spelen er elk jaar weer een aantal enthousiaste leerkrachten van onze school mee.
Elk jaar worden er tussen de drie en de vijf optredens verzorgd. We spelen zoveel mogelijk verschillende muziekstijlen, van kerkelijke tot moderne top-50 muziek, waarbij speelplezier en genieten van en met elkaar voorop staat.

Deze keer zal het schoolorkest spelen bij de binnenkomst van de wandelaars die de Hannekemaaiers tocht hebben volbracht. We zijn te vinden op De Brink op zaterdagmiddag 25 mei 2013.
OPROEP:
Door de jaren heen hebben een paar honderd van de (oud)Bakkeveensters meegespeeld in ons schoolorkest. Nou lijkt het ons geweldig als jullie als oud-leerlingen van onze school allemaal op 25 mei ons bij De Brink opzoeken en een eigen instrument meebrengen. Dan gaan we met elkaar het grootste schoolorkest van Nederland op de been brengen en met elkaar lekker muziek maken.

Alles is goed: gitaren, fluiten, shakers, triangels, accordeons, trommels, noem maar op. En elk speelniveau is goed: beginners en virtuozen, iedereen is welkom. We zullen zorgen voor de nodige ‘gouwe ouwen’ die door de jaren heen door het schoolorkest zijn gespeeld.
Laat ons niet alleen spelen maar doe met ons mee!
Dus wacht niet maar meld je aan via [email protected] en vertel ons welk instrument je meebrengt.

Jij doet toch ook mee met HET GROOTSTE SCHOOLORKEST VAN NEDERLAND !

Geplaatst in: Voorzieningen

Geef een reactie