25 mei 2013: Toiletpapieractie voetbalvereniging Bakkeveen

Hoewel het voetbalseizoen bijna ten einde is, blijft de voetbalvereniging op volle toeren actief! Dit gaat zich uiten in een actie die wij dit jaar voor het eerst gaan uitvoeren. Met een enthousiaste groep vrijwilligers zullen wij aan het einde van een enerverend voetbaljaar toiletpapier gaan verkopen ten behoeve van de Voetbalvereniging Bakkeveen.

U vraagt zich natuurlijk af: wanneer zal deze toiletpapieractie gaan plaatsvinden? Op zaterdag 25 mei zullen we bij alle voordeuren die Bakkeveen rijk is langsgaan met heerlijk zacht en degelijk toiletpapier!

Indien u V.V. Bakkeveen een warm hart toedraagt en uw huishouding regelmatig gebruik maakt van het toilet, hopen wij u komende zaterdag te begroeten bij de eerste editie van de V.V. Bakkeveen Toiletpapieractie!

Tot zaterdag!

Geplaatst in: Voetbal

Geef een reactie