Wilde Buiten Dagen: aanstaande zondag

Leer overleven in het wild tijdens de Wilde Buiten Dagen

Aanstaande zondag wordt het prachtig weer. Dus ideaal om een bezoek aan de wilde buitendagen te brengen !

Natuurmonumenten organiseert in april en mei weer Wilde Buiten Dagen. Tijdens deze lente-editie leren kinderen èn hun ouders alles wat je moet weten om in de natuur te kunnen overleven. De evenementen vinden plaats op verschillende data en op meer dan twintig locaties in het land.

Weet jij je weg in het wild?
Stel je voor: je bent verdwaald in het bos. Weet jij dan waar je kunt overnachten? En wat je kunt eten uit de natuur? Heb je wel eens insect geproefd? Kun je een goede hut bouwen? En hoe vind je de weg terug naar huis? Ontdek het tijdens de Wilde Buiten Dagen van Natuurmonumenten. Want daar draait alles om overleven in het wild.

Waar moet je zijn met het hele gezin?
Op 14 april bij Landgoed de Slotplaats (Bakkeveen, Friesland), 21 april Landgoed Vennebroek (Paterswolde, vlakbij Groningen), 28 april Bezoekerscentrum Dwingelderveld (Ruinen) en het Verenigingsgebouw (Veenhuizen).

Vies worden mag
Tijdens de Wilde Buitendag loop je langs alle activiteiten via een route in de natuur. Dat parcours is door onze boswachters uitgezet. Zij zijn niet bang om vies te worden. Dus doe je overlevingskleren en je laarzen aan…

Kijk op www.natuurmonumenten.nl/wildebuitendagen voor meer informatie.

Wie, waar en wanneer?
Voor wie: Jongens en meisjes (4-12 jaar) en hun ouders (of begeleider).
Plaats: Kijk voor alle locaties op www.natuurmonumenten.nl/wildebuitendagen
Data & tijd: 14, 21, 28 april, 1 en 26 mei, starten kan tussen 11 en 15 uur.

Geplaatst in: Natuurmonumenten

Geef een reactie