Vlooienmarkt 06 april

op de eerste vlooienmarkt van 2013

op de eerste vlooienmarkt van 2013

 

We zijn weer los…….het vlooienmarktseizoen is begonnen, en hoe.

Ondanks dat het ’s morgens nog best koud was waren er rond 05.00 uur al zo’n 30 standhouders aanwezig. Zo rond 07.00 uur konden we een dikke 200 standhouders verwelkomen. De organisatie besloot het gras achter de gymzaal niet te gebruiken. “Dat is niet nodig”; was de gedachte, maar des al wel te plus moesten er toch zo’n 20 (late) standhouders plaats nemen op het toch wat winderige P1 parkeer terrein.

Over het parkeerterrein gesproken, daar werd goed gebruik van gemaakt, want we konden toch ook weer vele koopjesjagers verwelkomen.

ten opzichte van het vorige jaar is het eerste record gebroken. Vorig jaar 208 standhouders dit jaar 230. Je zou het niet zeggen maar dat komt omdat het vorig jaar nog kouder was dan vandaag en de sneeuwbui die toen viel maakte om 11.00 uur al een einde aan de markt.

Met andere woorden een goed begin voor dit jaar.

Geplaatst in: vlooienmarkt_2013, Vlooienmarkten

7 reacties op “Vlooienmarkt 06 april

 1. Jeen zegt:

  Weer een mooie serie Jacob

 2. S zegt:

  Als de rest van het seizoen ook zo is , word het een geweldig seizoen !!

 3. appie zegt:

  Jacob, mooie foto’s De hond kan de mascotte worden van de markten, als Piet Piraat.Je moet vroeg opstaan maar dan heeft ook iedereen,
  een prachtig overzicht van de markt.

  • Geke zegt:

   Haha, dat is een goed idee. Alleen de piratenhoed die Twirre op had is dankzij hem nu wel verkocht! dus dan zouden we eerst weer een nieuwe moeten zoeken!! op de rommelmarkt!?!?

 4. Sandi zegt:

  Heb er enorm naar uitgekeken, heerlijk die rommelmarkt in Bakkeveen!!!
  De Bull terrier !! Geweldig

 5. akke zegt:

  dat belooft wer wat foar de hiele simmer!!!

 6. Gerda Kensen zegt:

  Ik ben super blij met alle rommelmarkten maar de markt in bakkeveen is veruit de beste de leukste de gezelligste en een van de grootste in het noorden van Nederland. Hartelijk dank voor de prachtige foto,’s maar vooral dank aan iedereen die er aan meewerkt (e), zowel standhouders, als vele vele vrijwilligers, alsmede publiek, wat van heinde en verre elke maand weer naar het prachtige dorpje bakkeveen afreist, alsmede horeca, en andere personen, teveel om op te noemen. Mocht u nog nooit hier geweest zijn dan kan ik u bakkeveen en de rommelmarkten van harte aanbevelen! Maar kom vroeg want het is helaas alleen smorgens! Hopelijk in de toekomst ook smiddags ? dat zou het nog leuker maken!! De eerste mensen komen al om 6 uur smorgens. En om 13 uur is het al afgelopen. Maar dan heb ik nog lang niet alles gezien , zo groot is het! En de mensen zijn altijd goed gehumeurd en das ook erg leuk. Meedoen kan ook, er is voor iedereen plek!! Dus kom vooral met uw tweedehands spullen naar Friesland!! Er komen mensen uit het hele land. Dat maakt t zo leuk en zo afwisselend. En er is voor ieder wat wils. En de prijzen zijn ( meestal ) prima. Er mag onderhandeld en gehandeld worden. Het publiek komt ook uit heel Nederland en is van alle leeftijden, zelfs tussen een maand en honderd jaar oud. het motto is hier in Friesland :doe maar normaal dan doe je al gek genoeg. En daar sluit ik me graag bij aan. Hopelijk worden de markten steeds groter. Van harte welkom! Toegang gratis. En omgeving is prachtig: naast het bakkeveense bos, naast tennisbanen, naast het openlucht zwembad, naast horeca, naast grote parkeerterreinen. Komt allen!

Geef een reactie